Hülkenberg zit op Magnussen

Renault zette voor de Grand Prix van Hongarije in op een dubbele puntenfinish, maar bleef uiteindelijk met lege handen achter. Ondanks een tiende startplaats eindigde Jolyon Palmer als twaalfde, Nico Hülkenberg viel uit na een aanvaring met Kevin Magnussen.

Hülkenberg vond na de race dat Magnussen de meest onsportieve Formule 1 coureur was. De Deen beet van zich af met een ‘suck my balls honey’. Hülkenberg heeft hem inmiddels op ludieke wijze teruggepakt. De Duitser was te gast bij de Gamma Racing Days en bewees daar dat Duitsers ook humor hebben.

Op het TT-circuit in Assen nam ‘de Hulk’ revanche op Magnussen door een foto van de Haas-coureur op zijn stoeltje vast te maken… precies onder zijn kruis.

Over 19 dagen, op het circuit Spa-Francorchamps, zullen we zien hoe deze rivaliteit zich verder ontwikkeld. Binnen het Renault Formule 1 team is het de grote vraag of Palmer nog in de Renault R. S. 17 mag plaatsnemen. De GP2-kampioen van 2014 is na elf races nog puntloos, waar Hülkenberg al 26 punten verzamelde. Ook staat het in het kwalificatieduel 11-0 in het nadeel van Palmer. De Brit verwacht echter zelf wel te mogen racen tijdens GP Spa 2017, ook al neemt Robert Kubica deze week een dag van de in-season test in Hongarije voor zijn rekening bij Renault. “Ik kijk nu uit naar de zomerstop om me te resetten voor België”, aldus Palmer. Renault blijft vaag over de toekomstige plek voor Kubica binnen het team.

Auteur: tinus

There are so many ways to succeed online. Let's find one.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s